Spitalul Boli Cronice si Geriatrie "Constantin Balaceanu Stolnici" Stefanestisimbol medicina

        Fiipregatit.ro
Anunturi importante
      Spitalul de Boli Cronice si Geriatrie “Constantin Bălăceanu Stolnici” este situat in orasul Ştefăneşti, judetul Arges. Acesta si-a dezvoltat activitatea actuala pe structura fostului Spital Comunal Ştefăneşti, construit intre anii 1952 – 1954, cu scopul de a acorda asistenta medicala unei populatii restranse, reprezentata de personalul angajat al Întreprinderii de Reparaţii Auto, viitoarea Uzina de Autoturisme Piteşti.

      In prezent spitalul dispune de urmatoarele sectii si compartimente :
  • sectia de medicina interna - cronici;
  • compartiment de recuperare neurologica unde pacientii cu afectiuni neurologice beneficiaza de un program de recuperare adecvat.
  • unitatea dispune si de un compartiment de ingrijiri paliative, unde pacientii cu afectiuni in stadii terminale primesc tratament, suport si ingrijire de specialitate;
      Spitalul desfasoara activitati didactice in invatamantul superior pe baza de contract de colaborare cu Universitatea din Pitesti, Scoala sanitara postliceala Carol Davila Pitesti.
        Spitalul are un acord de parteneriat cu Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti pentru preluare in ingrijire a pacientilor prin transfer interspitalicesc.