Spitalul Boli Cronice si Geriatrie "Constantin Balaceanu Stolnici" Stefanestisimbol medicina

Anunturi importante
Orar vizite: in limita a maxim 30 minute pentru un pacient
      Avand in vedere cresterea numarului de cazuri de imbolnavire prin gripa si instituirea Starii de alerta epidemiologica determinata de gripa, in scopul prevenirii si limitarii imbolnavirilor prin gripa si alte infectii virale respiratorii, limitarea programului de vizita al apartinatorilor pacientilor internati in unitatile sanitare publice se va prelungi pentru o perioada de inca 30 de zile incepand cu data de 04.02.2023, in conformitate cu instructiunile Ministerului Sanatatii din M.O. 161/05.01.2023.
Luni - Vineri: 15:00 - 19:00
Sambata - Duminica, Sarbatori legale: 12:00 - 18:00
Extras procedura operationala PO-CPIAAM 14 Accesul vizitatorilor in unitatea sanitara


Plan de reactie pentru managementul incidentelor cu victime multiple - PLANUL ALB
      Spitalul de Boli Cronice si Geriatrie “Constantin Bălăceanu Stolnici” este situat in orasul Ştefăneşti, judetul Arges. Acesta si-a dezvoltat activitatea actuala pe structura fostului Spital Comunal Ştefăneşti, construit intre anii 1952 – 1954, cu scopul de a acorda asistenta medicala unei populatii restranse, reprezentata de personalul angajat al Întreprinderii de Reparaţii Auto, viitoarea Uzina de Autoturisme Piteşti.

      In prezent spitalul dispune de sectii si compartimente unice in judet:
  • sectia de medicina interna - cronici;
  • sectia de geriatrie-gerontologie unde se acorda servici medicale complete varstnicului in stricta concordanta cu necesitatile acestuia;
  • unitatea dispune si de un compartiment de ingrijiri paliative, unde pacientii cu afectiuni in stadii terminale primesc tratament, suport si ingrijire de specialitate;
  • compartiment de recuperare neurologica unde pacientii cu afectiuni neurologice beneficiaza de un program de recuperare adecvat.
      Spitalul desfasoara activitati didactice in invatamantul superior pe baza de contract de colaborare cu Universitatea din Pitesti, Scoala sanitara postliceala Carol Davila Pitesti.
        Spitalul are un acord de parteneriat cu Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti pentru preluare in ingrijire a pacientilor prin transfer interspitalicesc.